GREENSAVER;BERZON.HIDA;MN

HomeTala FouZero i le 100 km / h faʻavavevave o 2.78 sekone. O le Xiamim Sina o le a faalauiloa ia Mati 28th

Zero i le 100 km / h faʻavavevave o 2.78 sekone. O le Xiamim Sina o le a faalauiloa ia Mati 28th

2024-03-13

O le muamua o le eletise eletise eletise i lalo o lona faʻamalu, o le Xiamim su7, o le a faalauiloa aloaʻia ia Mati 28. O le taʻavale fou ua faʻapea o se mama eletise mama i totonu o taʻavale lapoʻa, ma le umi o le 5 mita ma le uili.

I le tulaga o foliga mai, e ui lava o le Xiamim Sina o loʻo taua o le ogatotonu o taʻavale tetele ma le umi o le 5 mita, o lona tino tino o le tino o loʻo foliga mai e le tele ai le tino. I se faʻaopopoga, o moli tetele o luma ma olaola tino lanu e faʻatupu ai le gaʻo poʻo le taʻaloga.

O le itu o le ata e matua tele lava, ma o le shath dectides o loʻo faʻaalia foʻi se fetuunaiga lagona o se taʻavale taʻavale. E aoga le taʻua o lena faʻafetai i lona tino tino tino, o le Xiamim su7 e sili atu le maualalo o le faʻamalosia o le matagi, ma se toso 'eseʻese o le naʻo 0.1952D. I le tulaga o le tino tele, o le taʻavale fou o taʻavale 4997 * 1963 * 1440m i le umi, lautele, ma le uili o le 3000mm.

O le ata o le pito i tua o le Xiamimim sum o loʻo nifo foʻi, ma se mamanuina o Ducktail, ma e iai foʻi le eletise eletise. O le sili atu ona vaetamaina le mea autu i le taimi nei e ala i le ituaiga mamanu, lea e matua iloga ai pe a malamalama. O le itu o loʻo siosiomia foi mamanu tele o faʻataʻitaʻiga ma o loʻo tutusa i le tino, o le mata-foliga-puʻeina.

I le tulaga o totonu, o le fale atoa o le Xiamimim sum 7 o loʻo tusia ai se ata faʻataʻitaʻi e tolu, o le enaena enaena, ma le lanu uliuli. Tele o galuega i totonu o le taʻavale e tuʻufaʻatasia i totonu o le ogatotonu o le faʻatonutonuina, faia le totonu tusi i totonu. O le taʻavale fou e tumau pea ma le onosaʻi i le tino, e sili atu ona faigofie mo le avetaavale e galue tauaso.

I le tulaga o le Taʻavale Taʻaloga Faigaluega, o le Xiaomi Sina o loʻo tuʻuina atu i le Snapdragon 8295 Chip ma o loʻo faʻaogaina i le suʻega o le asini. O le Xiamimit SO7 Lagolagoina le lima mata fesoʻotaʻiga, ma le talosaga a le siosiomaga e aofia ai tala masani a le upega, ma pepa talosaga feaveaʻi, ma pepa feaveaʻi ma vaalele. I le tulaga o le le atamai avetaavale, o le taʻavale fou o le a tuʻuina atu i le lua NVIDIA Oritori Orips, ma le malosi o le malosi o le 508tops.

E tuʻuina atu le pule, o le taʻavale fou o le a tuʻuina atu pito i luma ma tua atu o taʻavale taʻavale ma se tasi taʻimine afi tala. O le Dilil Force Secred ei ai le aofaʻi o afi afi o 495kw, o se maualuga maualuga o le 838nard, ma se taimi saoasaoa o 2.-100 sekone O le mana maa o le a saunia ai le lua agavaʻa, 73.6kwh ma 101kwh. I totonu oi latou, 73.6kwh o se lithium iron phasbhate batio na faia e ford, ma le tele o le 628km ma 668kra. Ma o le 101kwh o se maynary lithium maa na saunia e le pusi, faʻaaogaina se 800v maualuga-voltage tulaga ma le tele o 800km ma le 750km ma le 750KM

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu