GREENSAVER;BERZON.HIDA;MN

HomeTala FouO le Porsche Panmamera E-Hybrid amata i le 1.288 miliona yuan i luga o le maketi

O le Porsche Panmamera E-Hybrid amata i le 1.288 miliona yuan i luga o le maketi

2024-03-28
Talu ai nei, na faalauiloa ai le tau o le tau o le Payamera e-Hybrid Model, ma le atoa o le 5 faʻataʻitaʻiga avanoa i le tau o le 1.248 miliona Yuan. O loʻo faʻamoemoe e tuʻuina atu i le 2024 Beijing taʻavale faʻaali. O le mea fou fou na o le Payamera e-Hybrid o loʻo taofia ma le taulaʻi i le ata o luma ma tua o moli, ma ua faʻaoʻo i le 2. O le WTTP mama eletise eletise o le 96km.


I le tulaga o foliga, o le fou-fou payamera e-hybrid o loʻo faʻaauau le ata muamua o le tupulaga muamua, ae o le tele o moli o le ea o le taaloga faigata. Faaauupegaina i se auala e ala i le ituaiga ki mamanu mamanu, e matua maualuga le iloa pe a malamalama. O le paʻu pito i tua o loʻo i ai se mea e sili ona iloga i le ata vaʻaia ma le malosi o le mafaufau.



I Tuluiga o le faʻatulagaina o fafo, o le Payamalie 4 E-Cybrid sau Standard ma le 19 inisi uili ma Brack Brank Calipers; O le Payamera 4s E-Hybrid e faaauupegaina ma 20 inisi inisi Panameri Aerodera Aerodragn, siliva taʻaloga o paʻepaʻe, ma le poto Brake Capipers; O le pito i luma o le axle bokes o le Panamera 4s E-Hybrid off Standard ma le 10 Piston Brake Calipers. I le faʻaopopoga, faʻataʻitaʻiga ua faʻaaogaina i le 21 inisi uili e mafai foi ona tuʻutuʻuga faʻatulagaina ma porsche cloramic compiate braisati.

I le tulaga o totonu, o le fou-fou Panamera e-hybbbborve tumau tutusa ma le tupulaga muamua o le LCD screent screent ma le toe fetuu i tua. I le tulaga o le faʻatulagaina, e maua ai le tele o galuega e aofia ai le L2 Swew Shipter Expess System, 21 TreeKEY BRAMBER BERLIN SWERLIN, MA MANATU MA SAʻILI MA VALE UMA.
I le tulaga o le mana, o le fou-fou Panama e-hybrid o le a faʻauʻuina i le 2.9t v6 twin turbourgeng afi ma le prorbordid stud o se tua o le afi. O le malosi atoa o le eletise eletise o le 140 kw, ma le taimi atoa o le 450 00 00. O le Payamera 4 e-hybrid faʻataʻitaʻiga e maualuga le maualuga o le afi o le 224kw, o se malosi atoa o le 3450kw, ma o se faʻataʻitaʻiga tele o le 650Ne; O le Panamera 4s E-Hybrid Model e iai le maualuga o le afi afi o le 260kw, o se malosi tulaga o le 400kw, ma se faigata tele o le 750na's. O le taʻavale fou o le a tuʻuina atu i le 25.9kwh battery pack, ma se wltp mama eletise eletise o le 96km.

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu