GREENSAVER;BERZON.HIDA;MN

HomeTala FouAmata mai le tau o le 200000 Yuan, o le 2024 Porce Krypton X e faalauiloa aloaia

Amata mai le tau o le 200000 Yuan, o le 2024 Porce Krypton X e faalauiloa aloaia

2024-01-10

At present, the 2024 Extreme Krypton X has been officially launched, with a total of three new models available, starting at a price of 200000 yuan. O le ogaoga o Krypton X na faatoa amata ona momoli atu ia Iuni 8, 2023, ae talu mai le afa tausaga, o lona latalata atu i le ata o loʻo iai nei. O le taʻavale fou ua faʻatulaga e pei o se puʻupuʻu o le SUV.

I le tulaga o foliga mai, o le ogaoga o Krypton x vaetamaina o se gagana mamanuina o le gagana, ma le fou faiga o le susulu o moli o moli e manaia. O le pito i luga o le pito i luga o le tamoʻe moli e vaetamaina se pito i lalo o le h foliga, ma o le pito i lalo o le ulu o loʻo fesoʻotaʻi i le ea i itu uma e lua i itu uma e lua.

X 2023 Oe 5

I le itu o le taʻavale, o le ogaoga o Krypton x ei ai le fale mafolafola o le taualuga, o loʻo maua ai ni potu ulu sili i totonu o le taʻavale. O le pito i luma ma tua fenshirs teisi teisi mai le tino, o le faia o le maso lagona. O faitotoʻa e leai ni tino, leai se aoga o faʻata ma le natiaina o loʻo natiaina taulaga ord dearsion e sili atu ona alualu i luma lenei taʻavale. I le tulaga o le tele o taʻavale, o le taʻavale fou e umi lona umi, lautele, ma le maualuga o 4450/1836 / le uili o le 2750m.

X 2023 Oe 5

X 2023 Oe 5

I tua o le taʻavale, na vaʻaia ai e se taʻavale le lauiloa e ala i le faʻailoga o le pupuʻu ma faʻaopopo le faʻailoga o le Zeoker o le pito i tua. O le eseese lanu pito i tua i le pito i tua o loʻo i tua i le pito i tua o le kolosi o le taʻavale o lenei taʻavale.

X 2023 Oe 4

X 2023 Oe 4

I le tulaga o totonu, o le ogaoga Krypton x vaetamaina o le lua o loʻo i totonu ma se maualuga-pito o lanu ata, o loʻo faʻaogaina i le 8. O le tagata mamanu ua mamanuina se fasimomo..6-inch screen i totonu o le taʻavale, e mafai ona faʻalauteleina mai le ogatotonu tulaga e ala i le paneta ma faʻafiafiaga. E faʻaoʻo atu ma Yamaha 13 failauga failauga ma lagolagoina Bluetooth 5.0 Tutoatasi Audio Chans.

X 2023 Oe 4

X 2023 Oe 4

X 2023 Oe 4

X 2023 Oe 4

O le ogaoga o Krypton x o loʻo tuʻuina foi i Microfiber Microfir Wacrofirs Howslass, Rose Gold, o loʻo atagia mai ai o loʻo atagia mai ai o le faʻafanua o vaʻalele. O le taʻavale fou na foliga mai o se tulaga ese "aisa poloka aisa tioata tele-lanu lanu malamalama", faʻaali mai ai se siosiomaga talavou. I se faʻaopopoga, o le taʻavale fou e tuʻuina atu i le 5.7l pusa afi, lea e mafai ona malulu i le minus 15 tikeri Celsius. O le leai o se tasi o le kalave nofo i ai vae tolu o le ventipela / vevela, 22 auala eletise eletise, ma se le faʻaletonu o le 28 tikeri. O le taʻavale fou e sau i le fa kuku ma lima laupepa.

X 2023 Oe 5

I le Tuutuuga o le Malosiaga, o le pito sili o Krypton X ofo filifiliga mo le tasi afi afi uili taavale toso ma lua uila afi-uili taavale. O le tasi afi afi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le maualuga o le 200kw, ae o le lua felagolagomaʻi faʻataʻitaʻiga faʻaopopo se afi ma le maualuga malosi o le 315kw ma faʻavavevave mai le 3.7ktm / faʻavavevave mai 0-100 itula I le tulaga o maa, o le taʻavale fou o le a tuʻuina atu i le 66kwh Horny Lithibum maa. I le tulaga o le tele, o le taʻavale fou ofoina filifiliga o 512km ma 560km lomiga.

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu