GREENSAVER;BERZON.HIDA;MN

HomeTala FouAmata mai le 269000 Yuan i le tau, faʻaaogaina ma le 800v maualuga-voltage ma ldir, o le fou-fou-fou o le knpton 001 o loʻo faalauiloa aloaʻia

Amata mai le 269000 Yuan i le tau, faʻaaogaina ma le 800v maualuga-voltage ma ldir, o le fou-fou-fou o le knpton 001 o loʻo faalauiloa aloaʻia

2024-02-28

I luga o Fepuari 27th, o le fou-fou matagofie krypton 001 na faalauiloa aloaʻia, ma le atoa o le fa faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa i le tau o le 269000 Yuan. JIE 001 o loʻo ia teʻi o se mama mama e ogatotonu i le tele o tulimanu o sedan. I le ogatotonu o le ogatotonu o le faʻataʻitaʻiga, o le taʻavale fou ua toe faʻaleleia ona fafo, totonu, ma le faʻatulagaina. O le a faʻatulaga i le LIDAR, 800V maualuga tulaga,

.Png

I le tulaga o foliga mai, na faia e le taavale fou fetuunaiga i ona foliga vaaia. O le pito i luma o le faʻaupu o se foliga tutusa ma lena o le geely krypton 001 fr, ma le lautele o le ea i le pito i lalo o le pito i luga o le pito i luga o le pito i tua.

.Png

Mai le itu, o le taʻavale fou e iai lona lua lanu filifiliga tino ma e tuʻuina atu i uili lapoʻa ma natia i tua. O le taʻavale fou o loʻo vaetamaina pea le tele o le ituaiga moli moli i le pito i tua o le taʻavale, ma ua faʻaoʻo atu i le taualuga o le taualuga. I le tulaga o le tino tele, o le taʻavale fou e umi le umi, lautele, ma le maualuga o 49777/1999 / 1545mm, ma le uili o le 30055mm

.Png

I tulaga o le atamai atamai, o le taʻavale fou ua tuʻuina atu i le 15.05-inch 2.5k le ogatotonu faʻatonutonuina LCD screen, I le faʻaopopoga, o le taʻavale totonu o totonu o le taʻavale fou o loʻo maua mai ai ma le atopau pito i luga o le paʻu, faʻapea foi ma le filifilia o nofoa ma le afe o le fale eletise.

I le male, o le fou-fou-fou o Krypton 001 ua faʻaopopo foi le 5D Vaʻaiga mode, e mafai ona ausia le matagi, timu, puao, ma isi elemene. E faaauupegaina foi i le KR AE SILI AʻOAʻOGA MA LE MOLIMAU FAAFITAULI FAʻAFITAULI, MA LE MULIMULI O LE MUAMUA MALLAY e masani lava i luga o faʻasologa uma.

.Png

I le tulaga o Chassis, o le taʻavale fou e faʻaaogaina ai se kapeta faʻamalosi tino faʻamalosi tino ma ccd eletise eletise. O le New Sweal Chamber Air Spring e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi le maualuga ma le malosi o le sili atu, ma le maualuga o le eleele kiliaina o le 193mm ma le maualuga o le ki o le 70%.

.Png

I le tulaga o le sili atu le poto o le avetaavale, o le fou-fou-fou krypton 001 Ata o le Skiveye o le Couctive Sforction Dominment, o le a maua ai le sili atu , ma sili atu le faʻaeteete auala tulaga iloa. I le taimi lava lea e tasi, na atili ai ona faaleleia atili le auala na aveina ai le aufaigaluega a le avetaavale pule e mafai foi ona iloa lelei a latou taʻavale, ma lelei le suiga. O le poto masani e mafai ai ona aofia ai le paka otometi paka, auala tele, ma taulaga taulaga. O le pito i luga-saoasaoa o le fou-fou geely Kypton 001 mafai ona momoli atu ma o le a ufiufi sili atu nai lo le 60 '' aʻai i le faaiuga o Mati. I le kuata lona lua o lenei tausaga, o le Keten Krypton High-Speed ​​NEVER o le a sili atu nai lo le 90% o le tulaga muamua o le malo 001 o le a faʻalauiloaina foi le tele o taʻavale e masani ona faʻamalosia ai. O le fou-fou pito i luga Krypton 001 o loʻo tuʻuina atu i le LCC + Faʻalauiloa Lane Country Community System, o loʻo faʻavaveina ma le tele o tagata. O lenei vaega o le a faalauiloa aloaia mo le sili ona leaga Krypton 001 e ana i le kuata lona lua o lenei tausaga. Amata mai le kuata lona lua, o le taulaga o NZP o le a faʻalauiloaina ai foi le muamua vaega o tagata faʻaaoga e faʻataʻitaʻi i totonu o taulaga autu i le atunuʻu.

I le tulaga o le mana, o le fou-fou-fou krypton 001 o loʻo faaauupegaina ma 800v maualuga-voltage tulaga tekinolosi, ma o le pito i tua e sili atu o le taʻaloga Tuʻuina atu le 10 avetaavale auala e filifili mai ai, e aofia ai tuuga auala, esage mode, ma le auala e tasi o le 001 f. O le maualuga o le malosi o le pito i luma afi o 270kw, o le maualuga maualuga o le afi pito i tua o 310KW, ma le mana atoa o le 50kw. O le saoasaoa o le taimi o le fa-uili drive lomiga mai 0-100km / h ua faateleina i 3.3s; O le paʻu pack maua ai le 100kwh Kirin Battery ma le 95kwh Shenxing maa, faʻapitoa, e fetaui ma le tele o 750km ma 67ktm ma 67ktm ma 67ktk. I le tulaga o le malosi toe faʻaleleia, o le General Kyptton 001 o loʻo tuʻuina atu i le 5C charging fua, e mafai ona totogi mai le 5% i le 25 minute.

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu