GREENSAVER;BERZON.HIDA;MN

HomeTala FouO le aiga Baojun Yeeye o le a auai aloaia i le lautele ia Aperila 12th!

O le aiga Baojun Yeeye o le a auai aloaia i le lautele ia Aperila 12th!

2024-04-03
O le Baojun Yue Plus ma le 2024 Baojun Yue o le a faalauiloa foi ia Aperila 12th. E taua le faʻauigaina o le taimi nei na o le tolu faitotoʻa lomiga o le Baojun Yue o loʻo avanoa mo le faʻatau atu, aʻo le Baojun Yue o se lima faitotoʻa. O le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga uma e mafai ona faʻamalieina ai manaʻoga o tagata faʻaaoga eseese.
汽汽 通用 通用 ​​五 菱 也 也 'Plus 2024 款 基本型


汽车 之 家 家
O le yueye soʻotaga, o loʻo faʻaalia o se tamai suv, na faia muamua lana aitalafu. O le taʻavale e vaetamaina le "Squal Box +" O loʻo iai pea le gagana O le taʻavale fou na vaetamaina se pou uliuli pito i luma o loʻo tuʻufaʻatasia ma fa ki le taimi na tamoʻe ai moli uila, ma maualuga maualuga. I le taimi lava e tasi, o le auala-auala auala pito i luma bumper mamanuina i lalo o le taʻavale, faʻatasi ai ma le siʻitia o lipine o le afi o le afi o le afi o le afi o le afi. Ae o le taimi lava e tasi na amata ai le lima fou taʻavale fou taʻavale, lanu efuefu, paʻepaʻe, lanumoana, lanumeamata, ma le uliuli.
汽汽 通用 通用 ​​五 菱 也 也 'Plus 2024 款 基本型
Mai le itu, o loʻo faʻaauau ai e le taʻavale fou le numera pusa i le atoa, ma se matua faʻateleina le uili e tolu. Ua faʻaopopoina e le taʻavale se teuteuga o le vaega i le lanu tutusa o le tino i tua o le C-Pilar, e tutusa lava i le sitaili i le laueleele rover cortander. I se faʻaopopoga, o le taualuga e faʻavasega i le luko fata, ma o uili ua suia i le lanu uliuli fou e lima.
汽汽 通用 通用 ​​五 菱 也 也 'Plus 2024 款 基本型
Vaʻavaʻai i tua o le taʻavale, o le baojun yueye ua faʻaleaogaina o le "tamaʻi ato faafafa" mamanuina i le tolu faitotoʻa i tua o le taʻavale. O le taʻavale fou o loʻo faʻaaogaina le clabrac horban herbra moli ma ala i le ala i tua i tua, o loʻo faʻaauau le faʻa-fa o le aiga. O moli maualuga o le uʻumi ua faʻaopopoina i luga o le pito i tua o le taʻavale, ma o le ogalaau faitotoʻa o le avanoa o le itu. E aoga le taua o le taʻavale o le taʻavale masani o loʻo tatalaina le mamanu o le faʻataʻitaʻiga, aumai le 12l o le avanoa avanoa a o faʻateleina foʻi le loka pito i tua.


汽汽 通用 通用 ​​五 菱 也 也 'Plus 2024 款 基本型
I tulaga o totonu, na faʻaauau pea e le taʻavale fou le aiga i totonu. O le taʻavale vitio o le tolu tali uili e leʻi faia, tuufaatasi ma le lauiloa tutoʻatasi o le LCD mea faigaluega a le kamupani, ma le lalagaina o se lagona matagofie. O le taimi lea, e tusa ma lipoti aloaia, ae faʻaogaina i le maualalo le faʻatagaina ma le gaogao 3D meshed ua siʻosiʻomia mea alofa pei o le dasad, ma nofoa, faʻamalieina o le tino. O le pito i luma ma le pito i luma o le taʻavale o loʻo faia o le ultra vaivai ma mafiafia manatua e manatua mea, ma tutoʻatasi pito i luga o le pule. O le nofoa o le avetaavale e sau ma le 6-auala eletise eletise ma o le nofoa o le pasese e sau ma 4-auala tusi lesona fetuunaiga
I le tulaga o le tino tele, o le taʻavale fou e umi lona umi, lautele, ma le maualuga o 3996 * 1760, o le uili atoa o le 1560m, o se osofaʻiga atoa o le 5.60mm, ma le uaea atoa o le 560m. I le tulaga o le mana, o le baojun yueye ma faʻaaogaina se tasi pito i luma afi afi taʻavale O le Cltc mama eletise eletise e mafai ona aapa 401km ..

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu