GREENSAVER;BERZON.HIDA;MN

HomeTala FouO le 2024 Nio ET) ua faalauiloa i le Beijing Auto faʻaaliga ma ua avanoa nei mo le tusi

O le 2024 Nio ET) ua faalauiloa i le Beijing Auto faʻaaliga ma ua avanoa nei mo le tusi

2024-04-16
I le Aperila 16th, Nio Auto aloaia faʻalauiloaina o le 2024 Nio ET) o le ata fou na faʻatonuina, ma o le taʻavale fou o le a faalauiloa muamua i le ia Aperila 25th. O le 2024 Nio mat7 Faaauau le mamanu o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei atoa, ae o le a faʻaleleia i le ono vaega tetele.
蔚 来 蔚 来 来 Et7 2024 款 75kwh
Muamua, seʻi o tatou vaʻai i le foliga vaʻaia. O le 2024 faʻataʻitaʻiga ua faʻaopopoina le masina sili ona siliva siliva lanu, o le mea e faʻasusuina ai le tele o pisinisi ma le matagofie o le et7. Na tali mai le fou televave uili, uili uili e uiga i le taʻaloga pailate. I se faʻaopopoga, o le taʻavale fou ua faʻaopoopoina se "nofoaga faʻatulagaina" o loʻo saini ai le faʻailoga. I tulaga o le tino itu, o le taʻavale fou taʻavale 5101mm i le umi, 1987mm i le lautele, ma le 1509mm i le maualuga, ma le uili o 30600.
蔚 来 蔚 来 来 Et7 2024 款 100kwh 签名版
蔚 来 蔚 来 来 Et7 2024 款 100kwh 签名版
I le tulaga o totonu, o le taʻavale fou na faʻaopopoina ai se "Pam Crown" autu, o loʻo fai ma le lanu enaena o le gaʻoa o le Kamupani. I se faʻaopopoga, o le pito i luga o le Paʻaga Palota ua siʻitia le inisiua o le faʻaputugaata o le afifi, ma o le vaega o le aia a le HUD e faʻaleleia atili ai le faʻataʻitaʻiga ma le vaʻaia vaʻaia o totonu. O le aofaʻi o le i luma o loʻo i luma o le fatuga o galuega i totonu o le taʻavale ua sili ona lelei i le 7%, faʻaleleia le le vaaiaina o le pito i luma sabeteld; Ole atu ile paʻi ole lima ole pito i luma ua sili ona lelei, ma o le tele o le ogatotonu o loʻo agai i le 26%, ina ia mafai ai ona faʻaaoga. I se faʻaopopoga, o le 2024 faʻapitoa e faʻaaogaina foi ai le tuinasaga, abbacters foliga mai i ni mea taufaʻamataʻu, ma mea tau faʻaopiga faʻa-valevale.
蔚 来 蔚 来 来 Et7 2024 款 100kwh 签名版
蔚 来 蔚 来 来 Et7 2024 款 100kwh 签名版
O le isi faʻailoga o le taʻavale fou o le vaetamaina o se fou fou fevin staran nofoa, o le e tutusa ma le et9. O le pito i luma e lagolagoina 18 auala e mafai ai e le eletise eletise ma sau ma se nofoa pito i tua o le nofoa. O le pito i tua o le nofoa e mafai ona tuina i le 82 tikeri, ma i le SCE State, o le pito i tua e mafai ona tiʻetiʻe i le 54 tikeri. I le tasi kiliki faamafanafanaga faiga, o le pito i tua o le aluga otometi siitia (otometi fetuunai mai i le 50 tikeri) e sili atu le mafai ona sili atu le mafai ona i ai i le umu ma maua ai se mea e sili ona malie ai.
O nofoa pito i tua e faʻaauupegaina faʻatasi ma potu tutoʻatasi nofoa ma le lagolago 14 i le lagi le eletise eletise, aʻo le osofaʻiga ulutala o loʻo tumu. O loʻo iai foi le saoasaoa o nofoa pito i tua mo le ipu nofoa, lea e mafai ona tatalaina ma le tasi faʻamau ma le pito i tua e mafai ona fetuunai mai le tulaga tulaga o le 27 ° i le Matu. I le taimi lava e tasi, e iai foʻi se taʻavale fou o loʻo iai ma le lima fou o le nofoa. I le avea ai o se nofoa a le vasega a le vaalele, o lona mafanafana e mafai ona iloga i le va o le aluga ma tua, mo le mauaina o le tutoatasi tatalaina pe lalagaina o eseese vaega.
蔚 来 蔚 来 来 Et7 2024 款 100kwh 签名版
蔚 来 蔚 来 来 Et7 2024 款 100kwh 签名版
I le tulaga o le poto masani poto, o le 2024 Nio et) faʻaaogaina se lua mata o le lalagaina i le pito i tua, ma le lua 14K-inch I le taimi lava lea, o le sitaili fou na faʻailoa foi le Nio faʻafesoʻotaʻi le Sulu o le Loro Selec i le konafesi. A maeʻa ona maua le taʻavale i luga o le taʻavale, e mafai ona otometi ona fesiitai mai le fonotaga a latou Nio telefoni i le taʻavale o le taʻavale, ma mafai ona fesoʻotaʻi i le 2 paga o le Bluetooth adchones mo le Bluetooth taliga mo le Bluetooth taliga mo le Bluetooth taliga mo le Bluetooth taliga mo faalilolilo.
蔚 来 蔚 来 来 Et7 2024 款 100kwh 签名版
I se faʻaopopoga, o le taʻavale e faʻaauupegaina foi i se faʻalauteleina o faʻamatalaga o le 7.1.4 Fausiaina lelei faiga, ma le numera maualuga o le vasega ma le malosi e oʻo i le 2230W. Faʻaleleia atili moli o le Warlull Sking Shipen, Black ma Grow Wonist Sone Parmit Papy, ma le 8295 faʻataʻitaʻiga maualuga. O le Nomi Gpt ua faalauiloa aloaia, ma le faʻaleleia o le Q & A ma talatalanoa agavaʻa. Faʻaleleia le siʻitia o le ulu i luga o le faʻatonuga o le 1.3 inisi

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu